Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už dnes se tři měsíce od narození dcery Lindy vrací na obrazovky Televizních novin oblíbená moderátorka Lucie Borhyová (46). Na staronovou kolegyni se už moc těšil i její letitý parťák Rey Koranteng (49). Ač se mu se zástupem Borhyové, sympatickou Kristinou Kloubkovou, spolupracovalo dobře, přeci jen má větší slabost pro Lucii.

A snad právě proto dostala Borhyová před odchodem na mateřskou mnohem větší kytici než Kloubková, s níž se nedávno Rey po skončení hlavní zpravodajské relace rozloučil.

„Končí naše společné působení za tímto stolem, já jsem ti za ty tři měsíce, kdy jsi mi byla oporou a dobrou kolegyní, chtěl poděkovat, a jak tak koukám, tak jsem se dokonce tou kyticí trefil i k barvě šatů, přeju ti všechno nejlepší v pracovním i soukromém životě,“ popřál Rey Kloubkové, která jen těžko zadržovala slzy.

„Nemám slov, děkuju moc divákům, děkuji tobě, Reyi, protože jsi byl skvělý kolega, a Lucce přeju šťastný návrat, aby se jí tady vedle tebe líbilo, a aby se vám dařilo,“ uzavřela dojatá Kloubková s kyticí v ruce. Ač bylo od začátku jasné, že je Kloubková jen záskok za Borhyovou, diváci si ji velmi oblíbili. Z obrazovek však nezmizí, protože s ní Nova i nadále počítá, byť zatím mlží, v jakém pořadu se objeví.

Reklama

Další články

Načítám