Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Není to jen postava, jak si někdy ženy myslí. Muži si skutečně vybírají ženy i podle obličeje. A právě jeho proporce hrají významnou roli. Topmodelka Simona Krainová má podle lékařů estetické medicíny ideální rozložení obličejových struktur pro muže.

Žena, kterou chce 75 % mužů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V Británii provedli studii, kdy velkému vzorku mužů dali typově několik fotografií žen a pomocí proporcí obličeje měli rozdělit ženy do funkcí, které by měly hrát v jejich životě. To znamená milenky, manželky a matky jejich dětí, kamarádky, kolegyně anebo někdo, kdo je vůbec nezajímá. Téměř 75 % mužů vybralo ty, které mají výraznou strukturu lícních kostí, pevnou a jasně definovanou konturu dolní čelisti a hubené tváře, jako ženy, jenž by chtěli za manželky a matky svých dětí. Tedy ženy, kterým by předali svou genetickou informaci a ony by ji nesly dál. Co do proporcí jsou tedy pro mužské oko v té tzv. první signální soustavě důležité rysy, kterými se může pyšnit třeba Simona Krainová.

Kulaté tváře už trápit nemusí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zeptali jsme se MUDr. Moniky Kavkové, jak se ideálu s hubenými tvářemi, výraznou konturou lícních kostí a dolní čelisti přiblížit tak, abychom obličej nepřetvářeli a stále zůstali přirozeně sami sebou. „YES Face Contouring je ve světě vyhledávaná a u nás i v Evropě absolutní novinka, kterou provádí pouze naše klinika. Během krátkého nenáročného zákroku, po kterém nezůstávají žádné jizvy, lékař odstraní ty tukové váčky v obličeji, které rozšiřují spodní tváře po stranách a mají za následek ten nechtěný zaoblený kulatý obličej. Dosáhneme tak výraznější a štíhlejší obličejové struktury, zlepšení estetického vzhledu a obličejových rysů s trvalým efektem,“ prozradila primářka Kliniky Yes Visage.

Dokonalá tvář bez skalpelu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povadající a pokleslé tkáně obličeje jako tváře, podbradek či obočí, které dělají člověka starším a vytváří až smutný výraz v obličeji, umí zase řešit šetrný facelift nitěmi YES Lifting. Je to technika vypnutí kůže, která „zavěsí a upevní“ obličej zpět do jasných a mladistvých kontur lícních kostí, dolní čelisti, čela či podbradku a zpomaluje fyziologické změny poklesu tkáně obličeje a krku způsobené stárnutím. „Vše je řešeno jen vpichy speciální kanylou, bez použití skalpelu a jakéhokoli odřezávání kůže. Nevznikají tedy ani žádné jizvy a zákrok se provádí jen v lokálním znecitlivění bez nutnosti celkové anestezie. Klient tak může ihned po zákroku odejít domů,“ doplňuje MUDr. Kavková.

Se skalpelem, ale šetrně a přirozeně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Někdy i korekce očních víček či odstranění podbradku dokáží ubrat roky z obličeje. Výraznější projevy stárnutí jako velké povolení a pokles kůže a jemných obličejových svalů pak řeší chirurgický facelift. „Provádíme plné spektrum moderní plastiky obličeje v závislosti na anatomii a stupni stáří klienta. Díky zručnosti našich operatérů, vhodně zvolenému typu zákroku a moderním technikám, které využíváme, se může klient těšit na dramatické omlazení obličeje s přirozeným efektem a trvalým výsledkem ve smyslu oddálení dalších projevů stárnutí o několik let. To vše bez zbytečných jizev a náročné rekonvalescence,“ odpovídá primář plastické chirurgie Kliniky Yes Visage MUDr. Martin Molitor, PhD.

Dokonalá tvář nebo třeba liposukce zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete i vy dokonalý obličej nebo tvář bez vrásek, hubenou postavu nebo třeba nová prsa? Vyhrajte si svou proměnu od stejných profesionálů, kteří se starají právě o Simonu Krainovou. Soutěžte o proměnu s Klinikou Yes Visage. Podrobnosti naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám