Hlavní obsah
Článek

Už jedenáct let uplynulo od osudné nehody hudebníka kapely Yo Yo Band Vladimíra Tesaříka (†55), který upadl na kole a o pár dní později zemřel na otok mozku.

Jeho bratr a spoluzakladatel kapely Richard Tesařík (68) na něj často vzpomíná. Teprve nedávno se prý dozvěděl, jak asi nehoda na kole, která se stala v pražské Stromovce, probíhala.

„Musím říct, že jsem pořád nevěděl, jak se to stalo, věděl jsem, že do něčeho vjel, ale nevěděl jsem, proč. Teď, jak bylo Dejvické léto, tak jsem se tam seznámil s chlapíkem, který točí pivo, a ten mi říkal, že míval ve Stromovce stánek, a že tam byl takový ďolík, kde se občas někdo na kole vymázl a měli tendenci jezdit bez držení, a že tam bráchu také viděl, jak jel bez držení a vymázl se, ale neměl helmu,“ svěří se v dnešním Top Star magazínu Richard Tesařík.

„On mi telefonoval, že je to v háji a jede pro něj sanitka, mluvil normálně, ale potom jsem se dozvěděl, že už v té sanitce ztrácel vědomí, a tak ho uvedli do umělého spánku a šlo to s ním z kopce,“ vzpomínal na bratra s tím, že se mu o něm dodnes zdá ve snech.

„Zdá se mi o něm sen, a vůbec mě nenapadne, že by měl být mrtvej, v tom snu se i hádáme a dělá mi různé schválnosti,“ dodal Tesařík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám