Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodský pardál George Clooney (62) do toho v sobotu večer konečně praštil, a rázem tak přišel o své přízvisko věčný mládenec. Potvrdil to i jeho mluvčí Stan Rosenfield, který pouze stručně uvedl, že se herec s právničkou Amal Alamuddin (36) oženil během soukromého obřadu v Benátkách. Druhý den si novomanželé užili plavbu člunem po proslulém kanálu Grande, kam si Amal oblékla kouzelné krajkové šaty s výšivkami a širokou sukní, která si však ve větru žila vlastním životem.

Naštěstí se žádné faux pas nekonalo a veřejnost může Clooneymu pouze tiše závidět. Tak výstavníma dlouhýma nohama, jako má Amal, se nemůže pochlubit ani spousta modelek.

Na to, že dvojice se svatebčany slavila vstup do manželství až do pozdních nočních hodin, působila mimořádně svěže. Jak asi dopadli jejich slavní přátelé Matt Damon, Brad Pitt, Bill Murray či krásná Cindy Crawford, kteří si obřad v italském městě lásky nenechali ujít?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám