Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a skladatel Radek Banga, frontman kapely Gipsy.cz, se rozhodl pro radikální krok a mění image. Jak sám říká, ze starého Radka nezůstane vůbec nic. Mění styl oblékání a nadobro odhodil svoji kšiltovku, kterou nosil, protože kašlal na úpravu vlasů. Banga se chystá na sólovou dráhu a máme se prý na co těšit.

Novou image poprvé ukáže na koncertu Karla Gotta, pro kterého nedávno napsal píseň Tak pojď. „Celý život jsem chodil ve stejném oblečení a moje péče o účes spočívala v tom, že jsem si na hlavu narazil kšiltovku. Teď začnu řešit i styl oblékání, chtěl bych zapracovat na tom, jak vypadám. Z toho starého Gipsyho nezůstane vůbec nic, přijde úplně nová osoba," říká Radek.

Do kadeřnictví Agáty Prachařové ho doprovodila Verunka, manželka a manažerka v jedné osobě. Změna image prý z její hlavy nepřišla, i když spolu konzultují prakticky všechno. „Nějaké účesy jsem si na internetu našel a paní kadeřnici jsem je ukazoval, ale přiznám se, že tomu nerozumím a rád jsem to nechal na ní," dodal Banga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám