Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Sejnová má za sebou zajímavou natáčecí zkušenost. V Doktorech z Počátků, kde hraje Markétku, se jí dnes narodí chlapeček, čemuž předcházela velká nervozita. Herečka se bála, aby její projev nepůsobil spíš směšně než věrohodně. Přece jen ona sama zatím maminkou není, a tak to byly obavy pochopitelné.

„Když se blížilo natáčení porodu, tak jsem se zeptala režisérky Jany Rezkové, jestli se na to mám nějak připravit. Ona řekla, že to nějak zvládneme. A měla pravdu. V den natáčení jsem byla opravdu nervózní, klepala se, bála jsem se, aby vše bylo věrohodné. Nicméně Jana je opravdu báječná a jen díky ní jsem vše zvládla. Měla jsem trošku problém s dýcháním, jeli jsme ten obraz jen na tři klapky, ale i tak jsem odcházela namodralá,“ smála se při vzpomínce.

Sama ještě rodinu neplánuje, ani seriálová zkušenost tikot jejích biologických hodin nezesílila. „Miminko si samozřejmě moc přeju, ale ještě je na něj čas. Teď si užívám pracovního zápřahu,“ má jasno Sejnová.

Reklama

Další články

Načítám