Hlavní obsah
Článek

Hudebník a člen kapely Lucie Michal Dvořák (58) přiznal, že měl před časem velké problémy s alkoholem. V léčebně ale neskončil a nakonec přestal pít sám.

„Je pravda, že šest let nepiju vůbec, a je to situace, která mě baví a umožnuje mi dělat věci tak, jak chci, a hned. Stihnu daleko víc práce, ale nejde jen o práci, stihnu si večer zasportovat a mám čas na rodinu,“ svěří se v dnešním Top Star magazínu Dvořák s tím, že dřív tomu tak rozhodně nebylo a žil velmi bouřlivým životem.

„Jeden čas jsme kalili všichni, chlast, drogy a rock 'n' roll, jak se říká. Je fakt, že za bolševika se chlastalo všude, to byl takovej únik a těch večírků bylo tolik... A musím říct, že už to potom přerostlo v to, že už se vlastně pařilo furt a mně to nedělalo dobře,“ řekl Dvořák, který měl alkohol všude kolem sebe.

„Když máš kolem sebe lidi, kteří jen pařej, tak tě to vtahuje, a když je člověk s těmi lidmi rád, protože s nimi děláš muziku a práci, tak je to vlastně strašně svazující a omezující,“ míní. Teď už se ale naučil fungovat ve společnosti i bez alkoholu.

„Po třetím rozvodu jsem si řekl, že už toho bylo dost, říkal jsem si, že to není způsob života, který chci žít,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám