Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Silikonová účastnice britského Big Brothera Angelique Frenchy Morgan si nedá pokoj a neustále živí paprsek naděje na to, aby se z ní stala opěvovaná celebrita.

Téměř čtyřicetiletá vyžilá expornoherečka a striptérka se bez vily plné kamer a neustálé pozornosti zřejmě neumí obejít. Slávou posedlá nestyda totiž opět s drzostí sobě vlastní vystavila světlu světa obří, byť bohužel špatně udělané silikony.

Tentokrát obnažila své, pro podivné existence jistě přitažlivé tělo, přímo ve sprše, kam si pozvala fotografy, kteří zrovna neměli co dělat. Jen tak si lze vysvětlit, že si na hvězdné manýry této vyumělkované ženštiny udělali čas.

Tato rodilá Pařížanka si z účastí v různých reality show udělala celkem dobře vydělávající živnost spočívající v neustálém svlékání se na veřejnosti, které sice naoko nikoho nezajímá, ale každý se na ni beztak podívá.

V oblibě má zejména londýnské parky, ale v poslední době dráždí kolemjdoucí v americkém Malibu a my se jen modlíme, aby ji nenapadlo přijet do Česka a konkurovat hvězdné Evče Feuereislové, která se zatím v pražské Stromovce naštěstí nesvlékala.

Reklama

Další články

Načítám