Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodský herec Al Pacino bude asi i po sedmdesátce pěkný kanec. V roce 2010 totiž oblouznil o 40 let mladší kolegyni Lucilu Solu a její přízeň si udržuje stále navzdory jeho pověstnému odmítání manželství. Oscarový Pacino má za sebou spoustu vztahů a je otcem tří dětí, ale k oltáři jej dosud nedotlačila ani jediná.

Sličná Argentinka, kterou si možná vybavíte z romantické komedie z roku 2003 Pýcha a předsudek, doprovází svého čtyřiasedmdesátiletého partnera téměř na každém kroku a vyjímá se vedle něj hlavně na červeném koberci. Naposledy společně oslnili na premiéře nového Pacinova snímku Manglehorn v Torontu a také tento týden v Londýně na promítání jeho staršího filmu Wilde Salome, v němž nejen hrál se svou půvabnou polovičkou, ale rovněž se ujal režie.

Zda Lucila nakonec od hvězdy filmů Kmotr, Zjizvená tvář či Ďáblův advokát dostane zásnubní prsten, je ve hvězdách. Nepodařilo se to totiž matkám jeho dětí Beverly D’Angelo a Jan Tarrant ani herečce Diane Keaton, s níž Pacina pojil dlouholetý vztah.

Reklama

Další články

Načítám