Hlavní obsah
Článek

Modelka Tereza Zimová je nakrátko. Dlouho se ke změně odhodlávala a naprosto proti byl i její kadeřník. Nakonec ale "příkaz" klientky splnil a Zimové její dlouhou kštici ustříhnul. "Bylo to vtipný. Můj kadeřník Libor byl naprosto proti, pořád kolem nás korzovali další kadeřníci, kteří mi to také vymlouvali, ale já trvala na svém. A večer mi od Libora přišla nakonec esemeska, že mi to fakt jde," řekla Super.cz Zimová.

Ženy mění účes většinou tehdy, když se rozejdou s partnerem, nebo zažívají životní změnu. Tereza stále žije s podnikatelem Jardou Haštavou, ale pracovní život se jí mění zcela. "Modeling už je druhá kolej, několik měsíců jsem připravovala svůj obchod s oblečením, objížděla švadleny, navrhovala oblečení a vše došlo ke zdárnému konci. 1. září jsem na Korunní ulici v Praze obchod konečně otevřela," prozrazuje modelka.

Strach z neúspěchu měla obrovský a stále ho má. "Dala jsem do toho všechny své úspory, ale musím to zaklepat, zatím se daří. Až jsem z toho sama překvapená. V obchodě jsem od rána do večera, prodavačku si zatím nemůžu dovolit. A když už nová práce, tak i nové vlasy. A možná je ještě zkrátím," dodala modelka.

Posuďte sami, líbí se vám Tereza víc jako dlouhovláska, nebo nakrátko?

Co říkáte na Terezu Zimovou s krátkými vlasy?
Sekne jí to, líbí se mi
31,1 %
Delší vlasy jí slušely více
68,9 %
Celkem hlasovalo 26122 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám