Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neblaze proslulý Ukrajinec Vitalij Seďuk znovu udeřil. Postrach bodyguardů, který si založil jméno na obtěžování celebrit, si jako svou poslední oběť vybral Kim Kardashian (43). Kvůli svému záměru se neváhal vydat do Paříže a prodrat se mezi houfy fanoušků až k limuzíně, která přivezla kromě Kim i jejího manžela Kanyeho Westa (46) a matku Kris Jenner. Pětadvacetiletý muž si počkal, až Kardashian vystoupí z vozu a následně ji chytil zezadu za vlasy a snažil se ji povalit k zemi.

Jedna z nejsledovanějších žen světa však nepříjemný incident ustála i díky bleskovému zásahu její ochranky. Ta záškodníka, který ještě nedávno pracoval jako novinář a neúspěšně se pokoušel prorazit i v modelingu, rychle zpacifikovala. Kim se poté za pomoci bodyguarda dostala až ke vchodu do budovy, kde se konala přehlídka značky Balmain v rámci pařížského týdne módy.

Přestože Kim byla z totálního zmatku, který jejich příjezd v Paříži způsobil a především pak po nečekaném incidentu trochu otřesená, mnohem vytočenější vypadal Kanye West, který by si to nejspíš se Seďukem vyřídil pěstmi, kdyby nevystupoval z limuzíny druhými dveřmi. Celé nepříjemnosti tak přihlížela jen Kimina matka.

Senzacechtivý Ukrajinec již v minulosti převážně na červeném koberci nebo během společenských akcí napadl například Madonnu, Willa Smithe, Bradleyho Coopera, Leonarda DiCapria nebo naposledy během premiéry filmu Zloba - Královna černé magie v Los Angeles Brada Pitta. Za tento přečin mu přitom soud vyměřil tříletou podmínku. Půjde si nyní Seďuk za její porušení sednout do chládku?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám