Hlavní obsah
Článek

Ten musí mít testosteronem až po hubičku zaplněný saxofon! Uznávaný hudebník Felix Slováček i po pětatřiceti letech manželství nepřestal svou manželku Dádu Patrasovou (67) milovat, jako by snad oba byli blázniví puberťáci. A k tomu, aby ho přepadaly chutě, stačilo málo: královna dětských srdcí, která se většinou obléká do tmavých barev, si na sebe vzala růžovou. Ta známého bonvivána dostala.

Manželé si vyrazili do jižních Čech do golfového rezortu, kam Slováček jezdí už roky právě kvůli sportu. Zato Dáda přijížděla zatím spíš jen tak, pořídila si proto růžové golfové oblečení, a to jejího manžela dostalo do kolen. „Tobě to neskutečně sluší. Proč růžové oblečení nenosíš pořád?“ rozplýval se.

Je s podivem, že poté, co mu z očí koukalo, že by se raději než golfu věnoval úplně jiným věcem, byl schopný ještě odpalovat míčky.

„Však ona ho ta zamilovanost přejde, až začneme hrát,“ věřila zaskočená Patrasová. Prý ho jako golfového mistra rozčiluje, když se jí nedaří. Jenže Slováček byl jako vyměněný, manželčiny jemné nezdary považoval za roztomilé a zahrnoval jí lichotkami.

„Chová se, jako bychom měli líbánky. Nepoznávám ho,“ červenala se Dáda.

„No, není sladká?“ ptal se s nadšením přátel na hřišti u zámku Hluboká a hladil ženušku po vlasech. Další něžnosti si naštěstí nechali až do soukromí...

Reklama

Další články

Načítám