Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Barbie a Ken z Primy, moderátoři Sandra Parmová a Michal Janotka, konečně po dlouhé době relaxovali na zasloužené dovolené.

Na společný prodloužený víkend vycestovali po více než půl roce. Za cíl si vybrali lázeňské město Luhačovice. Michal si volno obzvlášť užil, protože nyní - coby tvář Krimi zpráv – moderuje po celé republice v rámci zpravodajské roadshow.

„Prozkoumali jsme snad celé Luhačovice, které mě nepřestávají fascinovat, jsou krásné, ta kolonáda, ten styl, prostě je to takový nádech minulosti. Jako bych se vrátil do doby filmu Dovolená s Andělem. Ale samozřejmě i sauny, vířivka a masáže ve skvělém hotelu, kde teď byl mimochodem i prezident Miloš Zeman (a možná i na našem pokoji), nemohly chybět,“ prozradil urostlý Janotka, který si stejně jako Parmová potrpí na poklidnou dovolenou.

„Mám určitě radši relax než adrenalin. Když můžu jít do sauny nebo vířivky nebo si jen tak odpočívat, pít bylinkový čaj a číst si, to je pro mě krásně strávený čas,“ má jasno Parmová, která si společné chvilky s přítelem nadmíru užívala.

„Jestli si to dobře pamatuju, tak naposledy jsme měli společně volno v únoru, kdy jsme byli na Maledivách. A pak až teď. Takže je pro nás každá společná volná chvíle hodně vzácná, bez společných zážitků podle mě vztah fungovat snad ani nemůže. Nemusí to být vždy dovolená, stačí klidně společná večerní procházka nebo dívání se na film. Ale samozřejmě zážitky v podobě několika spolu strávených a ještě k tomu příjemně strávených volných dní jsou vždycky plus,“ uzavřela Parmová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám