Hlavní obsah
Článek

Ještě dva roky zpátky se o Mickeym Rourkovi psalo spíš v souvislosti s odulou tváří a zpackanými plastikami, a podívejte se na něj dnes... Herec se dal dohromady, přesedlal na zdravý životní styl, začal cvičit a přestal pít alkohol. Nejčastěji jej teď v ulicích Beverly Hills potkáte v legínách a mikině při běhu nebo odchodu z posilovny. Dvaašedesátiletý bývalý boxer, který aktuálně exceluje v pokračování filmu Sin City nesoucím podtitul Ženská, pro kterou bych vraždil, prošel jednou z nejlepších proměn mezi celebritami za poslední roky.

V první polovině 90. let jen málokdo věřil, že by se Rourke mohl vrátit mezi hollywoodskou špičku. Po několika filmových propadácích fešák ze snímku 9 a půl týdne přesedlal na box a téměř se zničil. Žal po zmařené kariéře utápěl v alkoholu a drogách, v ringu mu navíc protivníci vylámali zuby a kolikrát zmalovali obličej tak, že nebyl k poznání.

Mickey v sobě ale naštěstí našel sílu se vzchopit. Pomohlo mu léčení a úspěch filmů Sin City a Wrestler. Obojí mu znovu ukázalo správný směr a to, že jeho talent patří na plátna kin a nesmí se promarnit na dně láhve...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám