Hlavní obsah
Článek

Sotva topmodelka Kate Moss (50) a její novopečený manžel Jamie Hince (42) ukončili svatební veselí, rozloučili se s přáteli a odletěli vrtulníkem na neznámé místo.

Utajovaný cíl jejich cesty se ale podařilo zjistit serveru Mirror.co.uk, podle nějž novomanželé pojali své líbánky ve velkém stylu a chtějí v nejbližších měsících vidět ta nejzajímavější místa po celém světě, nejvíce se ale slavná krasavice těší do Afriky.

Podle zdrojů, které server cituje, modelka nejvíce toužila navštívit město Timbuktu v západoafrickém Mali. Kromě toho pár chce objevovat krásy Alžírska, projet si nekonečné saharské písky, pobýt v Thajsku nebo v Karibiku.

„Timbuktu je první na seznamu míst, které chce Kate navštívit. Chtějí s Jamiem nasát místní kulturu,“ sdělil zdroj.

„Kate se chce seznámit s místními obyvateli a prohlédnout si nádherné okolí – a s kým jiným by to měla udělat než s láskou svého života?“ uvedl.

Novomanželé se na cestu určitě těšili, po náročných přípravách na třídenní velkolepou svatbu totiž museli být značně unavení. Pozvání na velký den slavné topmodelky neodmítly největší světové hvězdy. Nechyběl například hudebník Paul McCartney nebo modelka Naomi Campbell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám