Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší z dcer Bruce Willise a Demi Moore zbožňuje tvárnost svého já a image mění jako na běžícím páse. Nutno podotknout, že jde většinou o krok správným směrem. Pro mladou herečku, která to navíc zkouší i v modelingu, je ale samozřejmě péče o zevnějšek nezbytností.

Ty tam jsou doby, kdy měla šestadvacetiletá Rumer neposlušné vlasy, nešťastně si líčila své malé oči a na první pohled poutala pozornost velikou bradou. Dnes se totiž chlubí prvotřídní postavou a blond hřívou. Rumer ale nejspíš nabyla dojmu, že má příliš úzké rty, a tak si na ženskosti chtěla přidat jejich vyplněním.

Rumer si svůj herecký debut odbyla již v sedmi letech ve filmu Navždy spolu a o rok později pak ve Striptýzu. V obou filmech hrála se svou matkou Demi Moore. Naopak s otcem se objevila v oblíbené krimi komedii Můj soused zabiják nebo Rukojmí. Vedle Anny Faris pak ještě hrála v bláznivé komedii Domácí mazlíček z prostředí sídla Hugha Hefnera a neoblíbeného dívčího spolku na vysoké škole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám