Hlavní obsah
Článek

Herečka Miluška Bittnerová se chlubí přírodními pětkami a neschová je ani v roláku až ke krku. I ve svetru jdou nejdříve ňadra a až za chvíli Miluška. "Tady je důkaz, že moje prsa sundat nejdou, nejsou sundavací, fakt to není provokace. Jednou dokonce napsali, že mi praská rolák," řekla Super.cz na přehlídce pletených modelů návrhářky Martiny Nevařilové herečka, která si včera vyzkoušela roli modelky.

Bolestmi zad ale kvůli velkým ňadrům netrpí. "Cvičím, kdybych necvičila, určitě bych problémy se zády měla. Úžasně pomáhá jóga. Na zmenšení se nechystám, strašně se bojím operací. Pokud to není nezbytně nutné, tak na ně chodit fakt nechci," upřesnila Bittnerová.

Jejímu manželovi se navíc velká prsa líbí. "Můj manžel je horňák, velmi. Našel si manželku správně," usmívá se. Jejího muže jsme ale snad nikdy neviděli. Existuje opravdu? "Můj muž nikdy nikam nechodil. Na tyhle akce chodit nechce. Pro mě je to práce, setkávání s kolegy, on má zase svoje známé. Na premiéry do divadla chodí, ale na večírky ne. A mně to přijde v pořádku," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám