Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Iveta Vítová po dlouhé době vyvedla do společnosti dceru Anetku. Iveta je na dceru prakticky sama, protože její manžel Jaroslav je velmi pracovně vytížen. A jak sama přiznává, musí občas vyrazit sama nebo s dcerou mezi lidi, protože by jí z toho jinak "hráblo".

„Bydlíme kousek za Prahou a tam chodíme na dlouhé procházky. Občas se mi hrozně stýská po práci, to asi pochopí jenom ženská na mateřský. Jsem strašně ráda, že občas můžu vypadnout mezi lidi, to mi dělá moc dobře,“ prozradila Lutovská na charitativním bowlingovém turnaji pro děti z dětských domovů.

Iveta je maminkou na plný úvazek, zpět do televize, kde moderovala zprávy, se nechystá. „Občas dělám nějaké přehlídky, ale do televize se zatím vracet nechci. Je mi s Anetkou dobře, mateřskou mám na dva roky a chci si ji užít. Pracovat bych vlastně ani nemohla, babičky nemám po ruce, takže není, kdo by hlídal," upřesnila bývalá královna krásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám