Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stále více milovníků módy dává přednost outletovému oblečení. Není se čemu divit. Co si budeme povídat, kdo by pohrdnul kvalitním trikem nebo kabátem za zlomek původní ceny? Pestrý výběr trendových kousků se slevou až 80% nabízí i outletový e-shop Slevy 24. Ale pozor! Při nákupu se řiďte zlatým pravidlem „kdo dřív přijde, ten dřív bere“, neboť stavy skladu jsou omezené.

Heslo: Svůdně a sexy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte-li šaty, ve kterých se bude snoubit praktičnost, nápaditost a šmrnc zároveň, pak jste je právě našly! Vězte, že tento do detailu propracovaný model splní všechny výše uvedené požadavky. Díky efektnímu korzetovému šněrování, které spolu s projmutými švy podtrhne vaše křivky, můžete šaty utáhnout nebo povolit přesně vám na míru. Nastavitelné šle a náprsní kapsičky dodají celému outfitu ten správný rebelský look.

Tričko, které si nelze nezamilovat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Většina žen se při návštěvě obchodních center a v průběhu nákupní horečky řídí heslem, že triček není nikdy dost. A mají naprostou pravdu! A co teprve těch, které vypadají skvostně a navíc stojí 99 Kč? Ve Slevách 24 pro vás takové mají. Oblíbíte si ho jak pro příjemný žerzejový materiál, tak pro lichotivý střih, který sluší všem typům postav. Triko s kouzelným potiskem je pro Vás připraveno hned ve čtyřech barevných variantách.

Vyberte si i Vy svůj kabát

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podzim již definitivně převzal nadvládu po slunečném létu. Datum v kalendáři tedy jasně napovídá, že je načase začít se zaobírat podzimní garderobou. K ní neodmyslitelně patří i stylový kabát, který by měl povinně viset ve skříni každé ženy. Velice oblíbené bývají kabáty „áčkového“ střihu, které jsou vyloženě ztělesněnou elegancí. Tak tedy, dámy, pokud se zatím ve vaší garderobě nevyskytuje podobný kousek, nyní máte skvělou příležitost tuto chybu napravit!

Odměňte se pohodlnou podprsenkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete udělat radost nejenom sobě, ale zároveň i svému drahému protějšku, ideální bude pořídit si nějaký svůdný kousek do sbírky vašeho spodního prádla. Dva kusy podprsenek, které jsou momentálně zlevněny o více než 78%, by mohly být ta správná volba. Tvarované košíčky a gelové vycpávky opticky zvětší i pozvednou poprsí, čili váš dekolt bude vysílat neskonale sexy signály. Podprsenka je navíc z hladkého materiálu a není zbytečně přezdobená. V jednoduchosti je hold síla.

Odpočinek? Jedině v pohodlné kombinéze

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milujete dny, kdy vám okolnosti dovolí oddávat se sladkému nicnedělání? Chvilky, kdy si ráno uděláte kávu, ale pak se spolu s oblíbenou knihou vrátíte zpět do peřin? Tyto, jak někdo s oblibou říká, „pyžamové“ dny, vás budou těšit o to víc, strávíte-li je v pohodlné kombinéze z příjemného bavlněného materiálu. Kombinéza může sloužit jako domácí obleček i jako hřejivé pyžamo. Modrá barva v kombinaci s bílými výšivkami navíc vypadá perfektně!

Další články

Načítám