Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah Marka Ztraceného (39) a matky jeho syna Marka (3,5) už nevzkřísí ani papež. „Věci s mou bývalou partnerkou se vyvinuly jinak. Třeba na Facebooku by se to dalo označit jako 've složitém vztahu',“ nechal se slyšet Ztracený, který se svou partnerkou Marcelou Skřivánkovou už sice oficiálně netvoří pár, jejich vztah je prý ale mnohem harmoničtější než v době, kdy byli zamilovaní.

„Máme nejhezčí vztah za posledních deset let. Syna máme ve střídavé péči, já ho mám doma deset dní a je to naprosto ideální. Vlastně by se to dalo označit za nadstandardní střídavou péči, protože jsme spolu schopni krátce pobývat i v jednom bytě. Všechno je nastavené správně,“ prozradil nám zpěvák na tiskové konferenci odkazující na jeho koncerty v rámci charitativního projektu Pinktober. 3. října uspořádá Marek Ztracený akustický koncert v pražském Hard Rock Cafe a výtěžek ze vstupného bude věnován na Avon konto proti rakovině prsu.

Přestože Marek a Marcela už netvoří oficiálně pár, tak spolu letos vyrazili na společnou dovolenou k moři. Tmelícím prvkem je samozřejmě jejich syn. „Strávili jsme tam krásnej čas. Léto bylo super,“ říká Marek Ztracený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám