Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Princ Harry (39) si užívá svůj nový vztah s modelkou  Florence Brudenell-Bruce (25) a už to vypadá, že dokázal zapomenout na svou dlouholetou lásku Chelsy Davy (25).

Jejich komplikovaný vztah, provázený četnými rozchody a návraty, trval od roku 2004. Definitivní sbohem ale dívka Harrymu podle tisku řekla až letos v květnu. Jen krátce na to začal princ randit s Florence.

To podle listu Sunday Mirror Chelsy rozlítilo a svým kamarádkám měla říct, že ji její expřítel „ošklivě zklamal“. Dívka také vysvětlila, proč jejich vztah skončil fiaskem. „Harry je skvělý muž, ale příšerný partner. Nebere vztahy vážně a bylo nemožné ho zkrotit,“ citoval Chelsy nedělník.

„Mnohokrát jsme se rozcházeli a zase scházeli. Pravda je taková, že se chtěl začít vázat až těsně předtím, než jsme se rozešli – myslím si, že na to ještě nebyl připravený,“ svěřila se.

Britská média v květnu napsala, že po svatbě bratra Williama (41) s Kate Middleton se Harry na Chelsy obrátil s tím, že ona může být další, koho si někdo z královské rodiny přivede před oltář.

Dívka, kterou zřejmě také vystrašily povinnosti, které by její život na královském dvoře svazovaly, jeho nabídku odmítla.

Teď ji ale zaskočilo, s jakou rychlostí si princ našel náhradu. „Chelsy řekla, že to poslední, co by od něj čekala, je, že začne chodit s jinou dívkou tak brzy,“ prozradila jedna z jejích kamarádek. „Je to pro ni ponižující a cítí se ošklivě zklamaná,“ uvedla.

Jiná kamarádka vysvětlila, že Chelsy se chtěla s Harrym i nadále přátelit a vídat. „Teď je to ale zcela nemožné. Nechce mít s Harrym nic společného. Prostě nemůže,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám