Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Čas dovolených a prázdninových radovánek skončil a za okny můžeme vidět, že se příroda pomalu začíná zabarvovat do zlatavého podzimu. Příchod nového ročního období je určitě dobrá příležitost pro to, aby si milovnice módy pořídily nějaký stylový kousek do svého šatníku. Letošním podzimním trendům budou vévodit nápadné vzory, zvířecí potisky, kožené detaily a samozřejmě květiny.

Kimono trochu jinak

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že se kimono nosí jenom v Japonsku? Ale kdeže! Dorazilo už i k nám do Česka a ve spojení s leopardím vzorem vypadá naprosto skvostně. Jeho hlavním benefitem je volný střih, díky kterému si tento originální svršek může dovolit každý typ postavy. Záleží jen na vás, zda ho necháte ležérně vlát za sebou, nebo ho opásáte trendy páskem. Tak či tak, zaručujeme, že si ho zamilujete od prvního okamžiku.

Šaty – nejlepší spojenec ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste-li fanynkou šatů a mrzí vás, že teplé slunečné dny jsou tatam, nezoufejte. Šaty se přece dají nosit za všech okolností a po celý rok. Oblečte se tedy například do tohoto okouzlujícího tyrkysového modelu s dlouhými rukávy a se slušivým potiskem. Splývavý střih spolehlivě zamaskuje případná kila navíc v problémových partiích. Díky hlubšímu výstřihu se zajímavým řasením vynikne váš dekolt, který neváhejte ozdobit extravagantním šperkem.

Zahalte se do stylového kardiganu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K podzimu neodmyslitelně patří svetry, pulovry a kardigany všech střihů a barev. Pokud chcete vyniknout a mít ve svém šatníku něco extra, zbystřete! Představujeme vám totiž půvabný kardigan, v němž se budete cítit doslova jako v bavlnce. Chlupatá a měkoučká příze navíc propůjčuje tomuto kousku velice originální vzhled, v němž se snoubí něžnost a elegance zároveň. Chcete-li působit jako hotová femme fatale, zvolte černou alternativu tohoto módního skvostu.

Ženy a květiny k sobě neodmyslitelně patří

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Čeká vás v práci porada nebo důležitá pracovní schůzka, ale nechce se vám oblékat do tmavé nudné sukně či kalhot? Zkuste to jinak! Vneste do formální atmosféry energii a svěžest. Dopomoci vám k tomu může například sexy přiléhavá sukně s květinovým vzorem, kvůli které na vás spočine pohled nejednoho zvědavého kolegy. Pokud vám byly dány do vínku gazelí nožky, můžete si pořídit tuto sukni rovněž v mini délce.

Prošívaná bunda? Nyní ta nejlepší volba!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ač se většina lidí zatím zcela nesmířila s faktem, že je léto neodvratně pryč a znovu ho přivítáme zase za rok, měla by si na to pomalu zvykat. Ba co víc, je potřeba se náležitě vyzbrojit na podzim, se kterým souvisí i chladná rána a sychravé počasí. Nenechte se zaskočit nepřipravené a pořiďte si trendy bundu, která vás ochrání před vlezlou zimou. Zelenou barvou rozjasníte náladu sobě i svému okolí. Neholdujete-li zelené, nevadí. Model je pro vás připraven ještě v černé a růžové variantě.

Další články

Načítám