Hlavní obsah
Článek

Není pravda, že bychom vyváželi jen pivo a křišťál. Dalším velmi žádaným vývozním artiklem je krása českých dívek. Například pozadí Nely Slovákové (34) je doslova zlatý důl.

Vítězka reality show Hotel Paradise propůjčila svou tvář a tělo jistému zábavnímu centru na Mallorce a při natáčení propagačního videa hrálo její pozadí hlavní roli. Paradoxně se dočkal její zadeček větší pozornosti než chirurgicky zvětšené poprsí, které si Nela nechala upravit krátce po vítězství v hříšné televizní soutěži. „Lidé mi říkají, že takovej hezkej zadek ještě nikdy neviděli, a to mně samozřejmě lichotí,“ nechala se slyšet Nela z hotelu hříchu.

Její pevné pozadí zaujme nejen svými zaoblenými tvary, ale také tetováním. „Nápis nad zadečkem Love is the most beautiful and the worst feeling that can happend to me je v pořadí moje třetí tetování. Vymyslela jsem si ho sama a chtěla jsem tím říct, že láska je vlastně takový dva v jednom. Je to krásná věc, která ale bohužel ve většině případů tak strašně bolí,“ říká Nela, která si nedávno na pozadí nechala vytetovat mašličku. „Tohle tetování je staré jen několik měsíců, prostě mi to přijde sexy.“

Vůbec poprvé se nechala Nela tetovat hned po dovršení plnoletosti. „Koukala jsem na jeden klip, kde tancovalo pět krásných potetovaných chlapů a jeden z nich měl hvězdičky. Tak strašně se mi to líbilo, že v kavárně, kde jsem popíjela kafe, jsem se zvedla a asi za hodinu jsem odcházela z tetovacího salonu s hotovými hvězdičkami,“ promluvila někdejší televizní hvězdička o vzniku svého tetování na podbřišku. Hned o rok později si nechala udělat kérku na velmi intimním místě“ „Je schovaný tam dole. Jedná se o nápis Amores Perros. V doslovném překladu je to láska je pes a ve volném překladu láska je kur*a.“

Všechna tetování Nely Slovákové nejsou na jejím těle během každodenního fungování vidět. „Nepotřebuju, aby to někdo viděl. Je to můj osobní pohled na lásku, ke které jsem dost skeptická,“ říká hříšná Nela.

Reklama

Další články

Načítám