Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Stačila v legraci letmá zmínka o tom, zda Macurova bývalka, která se po rozchodu s ním dala dohromady s jeho úhlavním sokem Josefem Rychtářem (65), není putovní pohár nebo štafetový kolík, a oheň je na střeše! „Podávám trestní oznámení. To si ke mně nikdo dovolovat nebude!“ říká Vlaďka Šuleková, kterou rozlítila rozjařená diskuse na sociální síti.

Ta na tom, že je opravdu divné, když se bezva kámoší s mužem, který ji ještě nedávno nadával do lehkých děv z E55, nevidí nic špatného. „Nikoho jsem od Zdeňka neměla. Darině Nové bych si nedovolila lézt na pozemek, kdybych s jejím mužem chodila do postele. Čtyři měsíce jsem sama, a i kdybych nakonec s Rychtářem něco vážně měla, je to moje soukromá věc, jsem svobodná žena,“ uvedla pro Super.cz.

Že by se na lidech kolem Ivety Bartošové zviditelňovala, odmítá, a i to, že se nechala vyfotit, jak s Rychtářem pojídá rajčata, čímž si rýpla do pěstitele Macury, nepovažuje za nic špatného, jen za lehkou legraci. „S Josefem Rychtářem se stýkám. Chtěla jsem znát pohled na věc od všech zúčastněných. A vím teď už hodně informací a na něco jsem si už udělala úplně převrácený názor, než jaký jsem měla předtím,“ prohlašuje s tím, že nechápe, proč Rychtář stále tvrdí, že Iveta byla loni Macurou unesena, když dobře ví, že si ho sama přes jednu novinářku vyžádala.

„Samozřejmě by se mi nelíbilo, kdyby si můj bývalý vodil domů ženy. Ale s Darinou Novou jsme mluvily a myslím, že jsme si to vyříkaly. Nic nemorálního nedělám, když tam chodím. Jestli se jí příště zeptám, zda jí moje přítomnost nevadí? To nechte na mně,“ dodává pravidelná účastnice říčanských pijatyk s tím, že sice nechápe, proč Rychtář s bývalou ženou nemohou vycházet slušně, uvědomuje si ale, že týrané ženy se obecně s násilníky usmiřovat nechtějí. Zdá se jí ale prý zvláštní, že kdyby byl Rychtář takový bijec, že by svou ex neuhodil už za dobu manželství.

Reklama

Další články

Načítám