Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ať už se rozhodnete uspořádat domácí párty pro své blízké, kamarády, kolegy či známé, udělejte si večírek přesně podle svých představ. Aby se oslava opravdu povedla, nepotřebujete mnoho. Základem je dobré místo, vhodná hudební kulisa, jídlo a proklatě dobré pití.

Metaxa party balení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud přemýšlíte, jak rozzářit vaši domácí party, může vám skvěle pomoci párty balení od Metaxy. Obsahuje totiž láhev pětihvězdičkové Metaxy a k tomu 6 unikátních pohárků Sunball, se kterými si díky světelným efektům po kontaktu s tekutinou užijete nejen nejzářivější párty, ale i pěknou dávku romantiky.

Soutěžte o party na unikátním místě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To ale není zdaleka všechno. Každé Metaxa párty balení má svůj unikátní kód, se kterým můžete soutěžit o atraktivní výhry. První cenou, kterou můžete každý měsíc vyhrát, je luxusní VIP párty pro vás a vaše kamarády, a to pokaždé na jiném, ale každopádně nezapomenutelném a stylovém místě. Samozřejmostí je VIP zacházení, jídlo, pití, odvoz na tuto párty i zpět domů odkudkoliv v ČR, a skvělí Metaxa barmani. Prostě vše, co večírek snů musí mít.

Hrajte o barmanskou show u vás doma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Často slýcháme, že pořádání domácí párty odrazuje jenom proto, že je nutné druhý den po večírku uklidit a umýt veškeré nádobí. Role dobrého hostitele je tak docela náročný úkol. Metaxa ale ví jak na to a ráda vám pomůže. Pět z vás totiž může každý měsíc vyhrát skvělou Metaxa barmanskou show přímo u vás doma. Nemusíte vůbec nic zařizovat, ani druhý den uklízet, dokonce nemusíte ani nikam chodit. Přímo u vás doma to s vaší partou naplno roztočí jeden z našich dvou špičkových barmanů Tomáš Kubíček nebo Tomáš Toka. Zažijete jedinečnou barmanskou show na živo – u Vás doma!

Sada party vychytávek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Připadá vám, že vašim večírkům chybí šmrnc a zábava? Konečně je tu další a nečekané oživení vašich parties se speciálním Metaxa party kazeťákem, tedy krabicí plnou párty vychytávek, gadgetů a doplňků, které na žádné pořádné oslavě nesmí chybět. Ukažte se přátelům v tričku se svítícím ekvalizérem, ozvučte prostor jedinečným vámi vyrobeným pop-up reproduktorem, párty diskožárovkou dolaďte atmosféru anebo rozdejte do všech drinků svítící brčka. Pokud chcete sebe i své známé zaručeně pobavit, zapomenout na nudné stereotypní večírky a jasným gestem vybočit z řady, Party set kazeťák Metaxa, který můžete také vysoutěžit nebo si ho i koupit, je k tomu ideálním partnerem. Doručení máte zdarma.

Originální drink z originálních skleniček

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud už Metaxa zavítala do vaší rodiny, pak dobře víte, že jedině originál je to nejlepší. Ať už si ji vychutnáváte rádi samotnou nebo v míchaném koktejlu, určitě oceníte možnost připít si 5* Metaxou z originální sklenice Helios. Není náhodou, že pouze za okraj této sklenice je možné umístit svítící pohárek Sunball a zábavný rituál tak může začít. V setu obdržíte 6 kusů originálních sklenic Helios, které by neměly chybět na žádné nejzářivější domácí párty s Metaxou.

Další články

Načítám