Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Lara Fabian na jaře roku 2012 poprvé navštívila Českou republiku, tak svým jedinečným projevem zcela nadchla české publikum, které její oduševnělý projev dosud znalo jen z nahrávek.

Podle našich informací kanadská diva s nejkrásnějším hlasem na světě na procházce po Karlově mostě sebrala kamínek a přála si, aby se ke svému vřelému publiku mohla brzy vrátit. A její přání a hlavně přání mnoha jejích posluchačů se letos na podzim splní.

Před dvěma roky Lara Fabian ve vyprodané Smetanově síni v půli koncertu odložila mikrofon a zcela suverénně naplnila Smetanovu síň svým nádherným hlasem, který žádnou podporu techniky nepotřebuje. Pouze dobrou akustiku. Letos nás čekají dva koncerty ve Foru Karlín.

Fabian beznadějně vyprodala svůj pražský koncert, a jelikož nechce své fanoušky zklamat, na svém podzimním evropském turné Le Secret přidává ještě jeden koncert v Praze. Na obou pražských koncertech by měly zaznít její největší hity, jako jsou Je t’aime, Adagio, Tout, I will love again. Fanoušci se tedy mohou opět těšit na nádherný hlas, který otevírá srdce a potěší duši.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám