Hlavní obsah
Článek

Je to rebel! Manžel Báry Basikové (61) si plnými doušky užívá popularity, kterou získal poté, co se mu po na hraní hubených létech podařilo naskočit do hojně sledovaných seriálů. Petr Polák vůbec nevylučuje, že by s obdivovatelkami klidně i randil.

Ještě před časem se musel živit jako taxikář, aby mohl domů nosit peníze. Teď už se ale zase naplno projevuje po herecké stránce. „Jsem radši, že se můžu věnovat práci, kterou jsem studoval. Dělám ji od čtrnácti let. Jsem fakt rád, že můžu hrát a tvořit, což mě baví,“ řekl Super.cz Polák.

Ten prý zatím moc příliv obdivovatelek nevnímá. „Nějaké fanynky asi mám, ale ještě o nich nevím. Už po Ordinaci v růžové zahradě mě zaskočilo, jak moc mě lidé poznávají. V Cestách domů mám menší roli, která se bude dál rozvíjet, a už jsou také ohlasy,“ říká s tím, že zatím žádnou žádost ke sblížení se s fanynkou nedostal. Kdyby ano, nebude se prý bránit.

„Nabídku na kafe ještě žádnou nemám. Takže holky, najděte si mě na sociální síti, pište, já to nějak proberu doma,“ dodal s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám