Hlavní obsah
Článek

Američan Dale Decker (37) disponuje výkonností, jakou mu závidí každý herec z oboru filmů pro dospělé. Denně zažije až sto orgasmů, ale všechny jsou mu na obtíž.

Spíše než uspokojení Dale zažívá psychické problémy a zdravotní komplikace, které mu znepříjemňují život. Před dvěma lety si totiž způsobil úraz, po němž se u něj projevila vzácná porucha, a ta jej připravuje o veškerou energii.

Syndrom permanentního sexuálního vzrušení je častější u žen, pro něž se také stává utrpením. Dale má však velkou nevýhodu v tom, že musí neustále maskovat erekci, již má téměř nepřetržitě.

„Některým lidem se to může zdát příjemné, ale nic příjemného na tom není. Děje se to neustále, v obchodě, i před dětmi, je to nechutné,“ postěžoval si Dale, který zažil několik nepříjemných zážitků, když se jeho porucha projevila na veřejnosti.

Daleovo manželství s April prodělává krizi, protože nemůže kvůli svému handicapu chodit do práce a zajistit rodinu. Jeho žena dokonce odmítla sdílet společnou postel, kde jí manželova neustálá erekce znemožňovala klidný spánek.

Pánové, chtěli byste být v Daleově kůži?
Ani náhodou, musí trpět
73 %
Ano, může to být vzrušující
2,6 %
Na 24 hodin bych to chtěl zkusit
24,4 %
Celkem hlasovalo 22300 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám