Hlavní obsah
Článek

O české holky je zájem i na opačné straně zeměkoule. Čtyřiadvacetiletá rodačka z Ostrova nad Ohří rozjíždí filmovou kariéru v zemi, odkud pocházejí Nicole Kidman či Cate Blanchett.

Kateřina Šestáková po absolvování herectví zbavila své jméno diakritiky a předvedla se místním producentům, kteří mají pro Češku s ženskými tvary slabost. Katka má na kontě několik reklam a menších rolí, v nichž využila svou přitažlivost. Místní média jí předvídají slibnou budoucnost a australský magazín Star Central českou rodačku žijící v Sydney dokonce zařadil do ankety o nejnadějnější mladou herečku současnosti.

„Velmi mě to příjemně překvapilo. Australané si naši zemi spojují především s hezkými holkami, v téhle anketě se ale hodnotí talent, a ten se vzhledem nesouvisí. Milují Evropanky, strašně se jim líbí evropský a český akcent a jejich hlas se jim zdá strašně exotický. Jsme pro ně prostě hrozně zajímavé,“ řekla Katka, která se snaží prosadit i jako zpěvačka.

Vnadná Češka má za sebou první herecké úspěchy, za nimiž stojí spousta úsilí. „Nabídky by samy od sebe nepřicházely, kdybych za sebou neměla hodiny tvrdé práce s kvalitními kouči. Pomáhají mi k nim také dobrá doporučení od producentů, režisérů či kolegů, se kterými jsem natáčela,“ dodala Šestáková.

Reklama

Další články

Načítám