Hlavní obsah
Článek

Fanouškové skupiny Verona si budou mnout ruce. Po třech letech přichází hudební duo s novým albem s názvem Meziprostor, na kterém se objevují již známé hity Volnej pád, Láskoproud a aktuální Nech si zdát. Producent, skladatel a klávesista Peter Fider spolu se zpěvačkou a skladatelkou Markétou Jakšlovou (38) vždy dokázali zasáhnout svými chytlavými písněmi s hitovými parametry nejen atmosféru diskoték a rádiový éter, ale díky převážně českým textům i nemalé množství fanoušků.

„Na albu jsme pracovali dva roky a myslíme, že je z něj náš vývoj patrný. Práce na něm trvala podstatně déle, než jsme plánovali, ale snažíme se vždy přistupovat ke každé skladbě s maximální možnou péčí, a to nějaký ten čas navíc bohužel zabere. I přestože se z některých v budoucnu nestanou singly, udělali jsme je tak, jak nejlépe jsme dovedli, aby naši fanoušci na albu nenašli žádnou ‚vatu‘, ale jen plnohodnotné písničky, které mají ten nejmodernější zvuk,“ zaznělo od Markéty s Peterem.

Duo Verona na jaře oslavilo již dvanáct let svého úspěšného fungování. Během uplynulých let Peter a Markéta vydali celkem šest úspěšných alb, dvě dévédéčka a mají za sebou přes 1000 živých vystoupení, která se uskutečnila nejen v České republice, ale také na Slovensku, v Bulharsku, Polsku, Americe a v neposlední řadě i v Číně.

Reklama

Další články

Načítám