Hlavní obsah
Článek

Hackeři opět řádili a vykradli internetová úložiště fotek. Na nich své choulostivé záběry ukládali také slavní. A tak po mnoha obnažených poprsích Jennifer Lawrence (33), Amber Heard či Vanessy Hudgens se objevil také homoerotický záběr. Prý je na něm zpěvák Liam Payne za skupiny One Direction.

Na snímku klečí muž podobný Liamovi s černou čepicí na hlavě – do obličeje je vidět, mezi nohy nikoli – a jiný muž otočený zády ke kameře mu poskytuje orální uspokojení. Britský zpěvák to samozřejmě ihned popřel a tvrdí, že na snímku není on. I když je mu dotyčný skutečně velmi podobný.

„Ty jo, jestli si lidé myslí, že divná fotka obíhající na internetu jsem já, tomu se můžu nahlas zasmát, myslím, že bych se raději vystavil zcela nahý na Twitteru, než bych nechal lidi koukat na tohle,“ vzkázal Payne na svém profilu.

„Já nejsem na sto procent homofobní. Ale také na sto procent nejsem gay, takže když někdo říká, že jsem, tak hodlám říct, že nejsem, což neznamená, že jsem homofobní,“ dodal zpěvák ze skupiny One Direction.

Liamovi asi uniká, že hackeři tvrdí, že fotku ukradli z jeho alba, a že když si muž nechá provést orální sex od muže, ještě nemusí být homosexuál.

Reklama

Další články

Načítám