Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) už si pomalu může začít péct buchty a připravovat se na nástup do vězení! V pondělí ho soud poslal nepravomocně na rok a půl za mříže s tříletým odkladem. Neuvěřil tak muži v tom, že exmanželce Darině Nové fyzicky neublížil. Jenže už brzy se budou řešit další jeho extempore a ve finále snad nemůže být ani jiný výsledek než že půjde do basy!

Rychtář k soudu nedošel, přišel však jeho právník. Ten se na místě odvolal a případ tak bude zkoumat Krajský soud. Ten už případ jednou řešil a protože bylo upřeno právo Rychtáře na obhajobu (původně totiž prvoinstanční soud poslal předvolání omylem jeho synovi), vrátil ho k novému projednání.

Zatímco předtím dostal bijec Rychtář za brutální zmlácení manželky deset měsíců na jeden rok, teď mu ho zvýšili. A to i proto, že nezákonně vnikl Macurovi do domu loni v létě, když Iveta se svým milencem utekla do Itálie.

Nyní se čeká na pravomocný výsledek jednání soudu ohledně výhrůžek Rychtářově exmanželce a jeho advokátce, vsetínská justice bude řešit i ublížení na zdraví, kterého se měl dopustit při bouračce ještě s Ivetou Bartošovou a dalšími třemi spolucestujícími. A nakonec se čeká dořešení případu zmlácení Macury Rychtářem a jeho synem na koncertě zesnulé zpěvačky ve Svitavách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám