Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z návštěvnic nově otevřeného pražského multifunkčního salonu krásy byla také Eva Josefíková (34). Herečka sice vzhledem ke svému věku o vzhled nemusí příliš úzkostlivě pečovat, přesto se začíná zajímat o nové zkrášlovací metody.

„Nikdy v životě jsem nebyla na kosmetice. Pomalu na sobě začínám pozorovat, že bych o sebe měla víc pečovat. Díky mému povolání pleť trpí a uvědomuju si, že by si zasloužila více péče,“ nechala se slyšet představitelka pohádkových princezen.

Partnerku Jiřího Mádla (37) úplně neoslovuje komerční přístup k životu a ráda hledá možné alternativy. „Vzhledem k tomu, že jsem z Moravy, tak jsem navyklá na bio produkty. Mám to ráda, ale určitě nejsem na tyhle věci slepě zaměřená,“ říká Eva, která nám přece jen prozradila svůj tajný trik na husté a lesklé vlasy. „Praktikuju radu své pratety a na vlasy si čas od času nanáším syrová vajíčka. Člověk pak jen nesmí vlasy spláchnout horkou vodou, jinak by měl na hlavě smažená vajíčka,“ směje se Eva, která využívá více bio potraviny než zkrášlovací organické produkty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám