Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Školní rok je zase v plném proudu. Ratolesti přežily první dny ve školních lavicích a už se těší na další prázdniny. Ulehčete školákovi život, udělejte dětem radost novým kouskem výbavy pokojíčku. Studium a domácí úkoly usnadní líbivý psací stůl. Ale co by to bylo za dětský pokoj bez pořádné sedačky pro kámoše? Pořiďte dětem gauč, který znají z amerických seriálů. Nebo rovnou sedací kopačák!

Adéla XIII. je růžovo-jasanový stůl pro vaši princeznu, na kterém hravě zvládne přípravu do školy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jasan s růžovou potěší každou dívku. Moderní psací stůl se 4 šuplíky, dvěma poličkami a úzkou skříňkou je skvělým zázemím pro školní přípravu, ale hlavně na psaní do deníčku. Výsuvná deska se hodí pro klávesnici i poznámkový notes. Stačí ji jen trošku pošoupnout a v mžiku zajede pod pracovní desku „Co si to tam píšeš?“ „Nic!“ Mladá dáma v případě ohrožení – vniknutí dospěláka do pokojíčku – své tajnosti ihned ukryje. Pevné konstrukci z kvalitního lamina neublíží ani vylitá sklenička. Ke stolu výborně nakombinujete další prvky řady Adéla. Sestavení zvládne taťka nebo vám růžovo-jasanové holčičí tiskové středisko na přání po výnosu smontujeme. Udělejte mladé dámě radost stabilní Adélou.

Darujte synovi vědecké centrum, dopřejte mu prostor pro nápady a pořiďte dětský psací stůl Blox 13

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte doma malého badatele, vědce, školáka? Zpříjemněte mu vymýšlení nejdůležitějších věcí na světě. Pořiďte mu kvalitní pracovní stůl. Čtyři šuplíky, dvě otevřené přihrádky a výsuvná deska na klávesnici nabídnou komfort a zámezí pro domácí úkoly, anebo skicování tajných zbraní pro hvězdné války. Deska v zadní části zabrání havárii a pádu divoce jedoucího angličáku. Jako velký kápo se bude synátor cítit i díky luxusní barevné kombinaci jilmu a capuccina. Vylitá limonáda? Žádný problém. Uklízecí četa mamka v pohodě setře. Badatelské pracoviště dá do kupy šikovný táta, anebo vám jej po výnosu až do bytu smontuje náš řidič. Objednejte Blox 13 a tajná mise vašeho syna může začít.

Růžová květinová pohovka Orion pro holky rozzáří každý pokoj. Nezbytná výbava na pokec s kámoškami!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořádná pohovka na důležité rozpravy kamarádek je zásadním doplňkem každého dívčího pokoje. Růžová barva rozzáří oči vaší malé slečny, květinový dekor pratelného potahu zalije pokojíček pozitivní náladou a radostí. Když se dětská party protáhne, kámoška dcerky může v jejím království díky možnosti rozložení pohovky i pohodlně přespat. Pohovka Orion je lehká a bezpečná na manipulaci. Rozložení a složení je otázkou chvilky. Do výbavy vám v ceně přidáme matraci pro zvýšení či prodloužení sedací plochy. V ceně je dokonce i taburet a polštářek. Pohovku Orion vám na přání vyneseme až do bytu. Dopřejte vaší mladé dámě pohodlné místo pro relax a pokec s kámoškami – květinovou pohovku Orion.

Modrý gauč pro malého pilota závoďáku. Vybavte pokoj pohodlným kokpitem na paření her i relax

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořádnou závodní káru ocení každý kluk. Že váš syn ještě nemá v pokoji pohovku pro chvíle oddychu či zábavy s kamarády? Tak mu ji dopřejte a udělejte radost. Pratelný potah pohovky zdobí závoďák známý z oblíbených seriálů. Když se zábava kámošů u televize, videoher s rallye nebo při hraní klasické deskovky protáhne, jednoduše si pohovku sami bezpečně rozloží a ponoří se do říše snové. Kámoš tak má zajištěné lože. Neladí do pokoje modrá? Vyberte si některou z dalších několika barev. K pohovce vám navíc v ceně přibalíme taburet, matraci pro zvětšení či zvýšení sedací plochy a polštářek. Vybavte klukovi pokojíček rozkládací pohovkou s motivem pořádného závoďáku.

Kopačák pro slona? Zabořte se do sedacího míče Fotbal XXL (2XL). Hodí se do každého pokoje!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Góóól!“ Je skvělé fandit oblíbenému týmu přímo z pohodlí mičudy. Do sedacího vaku v provedení fotbalového míče měkce zapadnete. Naplno se tak můžete věnovat fandění, ale i sledování seriálu, čtení knížky. Po napínavém sportovním utkání se hodí relax. Zabořeni v sedacím kopačáku si oddychnete. Fandíte basketu, volejbalu, tenisu, rugby? Vyberte si jiný sedací pytel, míchejte barevné varianty odolného potahu z eko kůže, jak je libo. 430 litrů malých polystyrenových kuliček uzavřených dvojitým zipem se postará o váš měkký dopad a přizpůsobí křivkám těla. Sedací míč splňuje atesty PZH, je bezpečný i pro využití ve školkách a školách. Vyzkoušejte pohodlí sedacího pytle, vyberte si variantu.

Další články

Načítám