Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho fungovala Iveta Vítová (40) pouze v roli maminky. Minulý týden po dlouhé době nezvykle vyrazila hned na dvě akce dva dny za sebou. Její takřka roční dcera Anetka byla totiž na několik dní na hlídání u babičky, a tak si Česká Miss 2009 mohla chvíli vydechnout.

„Anetka je na prázdninách u našich v jižních Čechách a i já mám prázdniny,“ s nadšením se svěřila Iveta na oslavě 130. výročí založení známého britského obchodního řetězce.

Modelka a moderátorka ale přece jen nedokázala přestat myslet na svou dceru. „Mám pocit, že se bavím jen o dětech. Zrovna teď jsem kamarádce vyprávěla, že má Anetka u našich nový kočárek, jak se asi měla a jestli se jí nestýská. Tyhle myšlenky mě ale asi neopustí do doby, než si ji zase vyzvednu,“ smála se Iveta.

Vítová, známá víc pod svým dívčím jménem Lutovská, svou dceru pochopitelně nadevše miluje, ale asi jako každá maminka na plný úvazek čas od času ráda změní prostředí. „Když mi třeba volá klient, jestli bych nešla přehlídku, tak vždycky s nadšením souhlasím. Vlastně mě ani nezajímají podmínky a prostě jdu,“ říká Iveta, která by snad předváděla klidně i zadarmo: „Teď jsme vyrážely na přehlídku z Prahy do Brna s Terezou Fajksovou, Eliškou Bučkovou a Luckou Křížkovou. Ony byly napůl naštvaný, že se musí přesunovat tak daleko, a já jsem mezi ně s nadšením vlétla a povykovala, že jedeme na výlet.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám