Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Kerndlová (37) si plnými doušky užívá hřejivých slunečních paprsků na krásné dovolené ve španělské Marbelle.

Poté, co se jedna z našich nejkrásnějších zpěvaček nedávno pochlubila výstavní sexy postavičkou v plavkách, potěšila všechny své fanoušky dalšími neméně žhavými snímky. Atraktivní zpěvačka se nechala zvěčnit nejen v jednodílných plavkách, ale i ve svůdných bikinách, ve kterých provokovala i místní plavčíky.

„Strach, že se utopím, jde mimo mě, tihle kluci mě zachrání,“ napsala pod fotku s fešnými záchranáři zpěvačka, která si u moře užívá opravdovou rodinnou idylku. Kromě manžela Reného totiž ve známém španělském letovisku chytají bronz i její rodiče - táta Laďa Kerndl s maminkou Miladou.

O chuťové pohárky celé rodinky se navíc nestarají místní kuchaři, ale zpěvaččin manžel René, kterého vaření moc baví a do vytváření kulinářských specialit se vrhnul i na dovolené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám