Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kristina Kloubková se pochlubila dvouletou dcerou Jasmínkou. Holčička je jí neuvěřitelně podobná a po mamince zdědila pořádnou hřívu kudrnatých vlasů. "Já moc nevím, jaké má partner vlasy. Hlavu si holí. A vlastně ani jeho fotky s vlasy jsem neviděla. Ale kudrnaté je prý neměl," řekla Super.cz Kloubková, která si vlasy většinou natahuje žehličkou.

Kristina společně s dcerou pokřtila nové DVD Hanky Kynychové Postava snů. A tu má tanečnice rozhodně, i když sama si to nemyslí. "Budu ji mít, když cvičit budu," směje se. "Pravdou je, že věkem jde všechno mnohem pomaleji a určitě hraje roli i to, že jsem přestala tančit," upřesnila Kloubková.

Dnes měla její dcera velký den. Poprvé byla ve školce. "Brečely jsme obě. Ale teď mi paní učitelka psala, že už je v pohodě a modeluje si. Zatím ji tam budu dávat jen na pár dní v týdnu a uvidíme, jak to půjde," dodala moderátorka hlavního zpravodajství na Nově.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám