Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Patří bezesporu k nejpohlednějším mužům Česka, díky celoživotní zálibě ve sportu má dobrou figuru, a to navzdory tomu, že už profesionální kariéru pověsil na hřebík. Evropský krasobruslařský šampión Tomáš Verner (28) se proto nemusí bát své tělo ukazovat. Má co! Mrkněte do fotogalerie na Tomášovy nejnovější snímky nahoře bez.

Tomáše fotograf zastihl na posledních zkouškách právě startujícího turné s lední show Jen počkej, zajíci! V představení vystřídá devět kostýmů, z nichž jeden na něm bude dokonce hořet. Převlek musí stihnout za pár minut, a to se obléká sám, bez pomoci garderobiérek. A často tak v zákulisí pobíhá ve velmi lehkém odění či skoro bez něj.

Jeho figuru by mu mohl závidět kdejaký muž. „Na ledě jsem od svých pěti let a každý den trénuju,“ vysvětlil Super.cz Tomáš Verner, jak se udržuje. Za jeho skvělou postavou bez gramu tuku navíc stojí také přísný výběr jídla a minimum alkoholu.

„To víte, že mám chuť na dort nebo na whisky, ale v sezóně si to vůbec nemůžu dovolit, tekutiny doplňuju vodou a místo sladkého si dám biftek,“ prozradil.

S Jen počkej, zajíci! ho čekají vystoupení v sedmi českých městech, pak se vypraví do světa jako host revue Jevgenije Pljuščenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám