Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen krásné modelky, ale i děti účinkovaly na velkolepé módní show jedné z prestižních značek převážně džínové módy. A zářila mezi nimi i dcera Petry Faltýnové (46) Adriana. Čtyřletá holčička jako by se pro molo narodila.

"Byla bych radši, kdyby z ní byla třeba doktorka," svěřila nám v zákulisí po přehlídce Petra Faltýnová. To, čím chce být, ale řekla Adrianka do mikrofonu Super.cz jasně. "Modelka," trvala dívenka na svém. "Táta nás zabije," krčila rameny Petra na adresu svého manžela a Adriančina otce Simona Štekla.

Adrianka se na mole neobjevila jen v doprovodu svojí maminky, ale suverénně kráčela i ruku v ruce s další holčičkou a bylo vidět, že ji to baví. Zvládala otočky i pózování pro fotografy. Není divu, v genech to rozhodně po matce má. "Třeba mě jednou opravdu vystřídá. Já už jsem zapadající hvězda, což je v pořádku, protože už na to mám věk," smála se Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám