Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Když člověk vstane ráno špatnou nohou, celý den nestojí za nic. Jak to zařídit, abyste se každý den probouzeli s úsměvem na tváři a skvěle naladěni? Snadno. Stačí usínat a probouzet se v peřinách, které ten úsměv vyloudí! Jaký styl je ten pravý pro vás?

Sladké snění. Jako na obláčku.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kousavé a neprodyšné povlečení – to je realita českých ložnic. Když se v takovém povlečení probudíte, těžko se budete hned po ránu usmívat. Co takhle probuzení v měkkém, hebkém povlečení, které v létě chladí, v zimě hřeje a navíc přepychově vypadá? Pak nastal čas, abyste si dopřáli povlečení z bavlněného saténu. Pořídíte ho v nepřeberném množství barev a motivů – který je pro vás ten pravý?

Když chcete vstát s pocitem luxusu…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…pak usínejte v přepychovém povlečení s nádherným secesním vzorem. Elegantní barevná kombinace sněhově bílé a výrazné béžové promění vaši ložnici v zámeckou komnatu ve francouzském stylu. Dopřejte si jemnost a hebkost bavlněného saténu a užijte si nezaměnitelný pocit měkkosti!

Když chcete vstávat nabití energií…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…pak sáhněte po povlečení ve žlutých a zelených odstínech! Žlutozelená kombinace vždy pozitivně naladí a veselý motiv dá vaší ložnici šťávu. Hnědé odstíny tuto divokou kombinaci tlumí a společně tvoří harmonický celek, který skvěle doladí každý interiér. Povlečení Bold si vás získá nejen svým svěžím designem, ale především nepřekonatelnou měkkostí a hebkostí.

Když chcete vstávat romanticky naladění…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…vsaďte na něžný květinový vzor. Pastelové odstíny červené a fialové na světlém podkladě probudí vaši něžnou stránku. V povlečení Emili budete vždy usínat i vstávat s blaženým úsměvem na rtech. Romantický květinový vzor navíc nikdy nevyjde z módy, a vaše ložnice tak bude stylová za všech okolností. Podlehnete květinovému vzoru a luxusnímu zpracování bavlněného saténu?

Když chcete vstávat pohodově naladění…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…sáhněte po tlumených přírodních barvách. Odstíny hnědé a béžové působí harmonicky a na první pohled ve vás probudí pocit klidu a pohody. Jemný vzor proužků na povlečení Sultán dodává tomuto povlečení elegantní styl, který skvěle padne do každé ložnice. Dopřejte si nadčasový styl a nechte se zlákat okouzlujícím bavlněným saténem!

Další články

Načítám