Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Misska Renata Langmannová (37) sice nafotila spoustu snímků a natočila i nějaké reklamní spoty, ale teď ji čeká pracovní premiéra. Poprvé bude natáčet videoklip. A to dokonce se současnou nejzářivější muzikálovou hvězdou, představitelem Fantoma opery Marianem Vojtkem (51).

"Tohle jsem opravdu ještě nedělala, tak jsem zvědavá. Mariana samozřejmě znám z různých muzikálů, na Fantomovi opery jsem ještě nebyla, ale rozhodně se chystám, ale osobně jsme se doposud nepotkali. Jsem zvědavá, jaké to bude," řekla Super.cz Renata.

Klip se nebude natáčet v Česku, ale pojede se na týden do Egypta k moři a Renata tam pojede bez snoubence Ondřeje. Nehrozí, že by mohla přeskočit jiskřička mezi nádhernou modelkou a charismatickým zpěvákem?

"Tak to určitě ne, mám před svatbou a partnera bych za jiného nevyměnila. Navíc se mnou pojede maminka, která na mne bude dohlížet, abych dodržovala správnou životosprávu, nepopíjela a chodila v deset večer do postele," smála se Renata.

Také Marian svoji partnerku dosud neznal. "Samozřejmě vím, že je to topmodelka, viděl jsem její fotky a teď, když jsem na ni poprvé na módní přehlídce koukal živě, musím říct, že je opravdu nádherná. Ona a já, moře a pláž, není možné, aby to nedopadlo skvěle," věří Marian Vojtko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám