Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouhý den po církevní svatbě prince Alberta II. (53) s o dvacet let mladší Charlene Wittstock otřásá druhým nejmenším státem světa skandál. Na povrch vypluly další plody princovy bujaré povahy. Albert by totiž měl být otcem dalšího nemanželského dítěte, a proto se bude muset podrobit testům otcovství. Neoficiálně to potvrdili dokonce i zástupci knížecího paláce, kteří před svatbou veškeré spekulace na toto téma razantně odmítali.

Bývalá olympijská reprezentantka v plavání a současná princezna Charlene se prý s Albertem měla před svatbou kvůli propuknutí aféry pohádat. Navenek však oba svatební obřady, jak civilní v pátek, tak i církevní v sobotu, proběhly podle plánu a manželé vypadali zamilovaně a šťastně.

Monacký princ má již dvě nemanželské děti, devatenáctiletou Jazmin a šestiletého Alexandra, podle francouzských médií je však otcem minimálně dalších dvou dětí, které měly přijít na svět již v době, kdy Albert tvořil pár s pohlednou Charlene. Žádné z těchto dětí však nebude mít nárok na trůn, oficiálním dědicem a následovníkem by mohl být pouze potomek manželský, jeho matkou by tak musela být Charlene Wittstock.

Reklama

Další články

Načítám