Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve zpravodajství České televize působila Daniela Drtinová jednadvacet let. Pak najednou zmizela, a my nečekali, že ji potkáme zrovna na luxusní párty. A tak jsme se jí museli zeptat, kam se ztratila. "Pravda je, že na večírky moc nechodím, sem mě vytáhla kamarádka Jolana Voldánová a jsem ráda, je to příjemný večer," řekla Super.cz.

"Sice už nejsem na televizní obrazovce, ale jsem na internetových obrazovkách, protože jsme s kolegou Martinem Veselovským založili internetovou televizi. Takže dál vysílám. Sledovanost je možná o něco menší, ale i tak je docela vysoká, což nás docela mile překvapilo, protože na internetu jdou hodně zábavná videa, což ta naše nejsou," svěřila.

Přestup do soukromé sféry pro ni ale přinesl i jiné změny, třeba co se týče televizního zázemí, stylistek, vizážistek a výběru oblečení. "Pravda je, že jsme si museli všechno vybudovat. Mám skvělý tým maskérek, oblečení jsme měli v České televize víc, ale tady si zase můžete vybírat, s kým spolupracujete, a je větší prostor pro kreativitu. Je to volnější a inspirativnější, když si do toho mohu zasáhnout sama," míní.

Spokojená je i s ohlasy od diváků. "Lidé říkají, že je tam velké uvolnění, jako bych se zbavila nějaké vnitřní úzkosti, i když já sama to tak necítím. I když možná jsem cítila, že se teď mohu víc uvolnit. Veřejnoprávní televize má ohledně profese určitá pravidla. Tady můžete být méně formální, a to se mi líbí," svěřila Drtinová.

A protože jsme se potkali na akci kosmetické firmy, zabrousili jsme i do světa šminek. Zdálo se nám totiž, že je Daniela nalíčená opravdu minimálně. "Líčím se velmi decentně. Používám make-up, linky a lesk, protože v mém věku už to chce. Když se nalíčím víc, tak se mi to nikdy nevyvede úplně dobře. Tak uvidíme, až to bude ještě víc potřeba," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám