Hlavní obsah
Článek

Dokud Josef Rychtář (65) ve snaze o lepší image u veřejnosti dělal všelijaké taškařice, které mu spíš víc uškodily, dalo se nad tím maximálně tak kroutit hlavou nebo se hořce pousmát. Zdá se ale, že tentokrát překročil všechny hranice! Za přítomnosti médií se mu totiž podařilo vylákat před dům Ivety Bartošové jejího syna Artura Štaidla (27), pak se na něj vrhnul a se snad nepředstíraným pláčem ho začal objímat!

K události došlo ve čtvrtek v době, kdy měl být Artur ve škole. Rychtář přijel podle Blesku před dům své manželky, který nedávno musel odevzdat Arturovi, s novináři. Tehdy si prý všiml, že je otevřené okno a zalarmoval policii. Ta následně vyzvala mladého Štaidla coby jejího vlastníka, aby se dostavil. Spolu pak zkontrolovali, zda se do vily nikdo nevloupal.

Ukázalo se, že k ničemu nedošlo. Když však Artur vyrážel z branky, vrhl se podle přítomných svědků na napůl osiřelého chlapce jeho otčím. Nestačilo mu podání ruky, mladíka objal a také mu zmáčkl pusu jako malému dítěti.

„Rychtář využil podané pravice a Artura objal. Podle výrazu v tváři je patrné, že Arturovi to dvakrát příjemné nebylo a z objetí se pokoušel co nejdříve vymanit… Začal se ošívat a sundávat Rychtářovy ruce ze svého těla. Nakonec se mu to povedlo, vdovec ho pustil a Artur mohl odejít. Cestou k taxíku se dokonce celý oklepal,“ tvrdí web.

Artur se na Rychtáře zlobil, že chtěl uspořádat veřejný pohřeb a ani jednou s ním po smrti matky nepromluvil. Nečekané setkání mu jistě nemohlo být příjemné a dá se předpokládat, že Josef Rychtář jen marně doufá, že by se jejich vztahy napravily, jak dojatě po dnešních mediálních manévrech uvedl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám