Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od doby, kdy odešla ze zpravodajství České televize, jsme moderátorku Jolanu Voldánovou (55) potkali ve společnosti poprvé. Vyrazila na párty, kde vypadala zatraceně sexy v mini, hlubokém dekoltu a také s delšími vlasy, než jsme u ní byli zvyklí. Odchod z televize jí evidentně prospěl.

"Odešla jsem definitivně ze zpravodajství, odešla jsem definitivně z pracovního poměru a jsem na volné noze. Jsem ředitelka vlastního života a vlastního osudu. S televizí ale na určitých jednorázových projektech stále spolupracuji. Za čtrnáct dní mne třeba čeká Gala show s latinou z Ostravy, což je velký projekt České televize, nějaké charitativní pořady a uvidíme, co bude dál," řekla Super.cz.

Kromě toho ale Jolana Voldánová pracuje i v rádiu. "Mám dva vlastní pořady, jeden vysílám už tři roky. To je v Českém rozhlase Pardubice a Hradec Králové o osobnostech, které v regionu zanechaly nějakou stopu. A asi půl roku další na Dvojce Českého rozhlasu, což je taková stanice podle mého srdce, podobně jako Radiožurnál, kultivovaná. Tam si dělám dopolední vysílání. Ale maximálně jednou týdně," upřesnila.

Užívá si tedy víc klidu? "Jinak si organizuji život, i když mám někdy paradoxně pocit, že práce je víc. Ale mohu si ji rozložit tak, že jsem si mohla udělat volné léto. Celé dva měsíce. A i kdybych na něj vydělávala celý rok, stojí to za to. Léto jsem strávila na cestách, u rodičů, a hlavně bez stresu. Dělala jsem si všechno, co jsem chtěla a s kým jsem chtěla," pochvaluje si.

Právě nedostatek času na soukromí byl uváděn jako důvod, proč dobrovolně z televize odešla. "Bylo toho víc, taková souhra věcí, které mi v životě začaly chybět, anebo přebývat. A tak jsem si řekla, že do druhé poloviny života vstoupím s tím, že si budu dělat to, co chci já. I když kompromisy se samozřejmě také vyskytnou," uzavřela Voldánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám