Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvačka a herečka Liza Minnelli se zotavuje po operaci dolní části páteře. Během posledních pár let už podruhé, ale stejně jako v prvním případě i tentokrát lékaři nalomený obratel úspěšně spojili. Oscarem ověnčená hvězda se v péči kalifornských zdravotníků rychle zotavuje. Zatím je stále v nemocnici, brzy však bude propuštěna domů.

„Jsem ohromena obrovským množstvím lásky a péče, kterou mi posíláte z celého světa,“ poděkovala Liza prostřednictvím své mluvčí krátce po operaci.

Minnelli se před zákrokem svěřila fanouškům s tím, jak si páteř zlomila. „Zrovna jsem vyzvedávala psy a skočili na mě. A já tak sklouzla a spadla. Myslela jsem, že to nic není. Ale nic to teda rozhodně nebylo. Bylo to něco. Čeká mě operace příští týden. Po rentgenu se zdá, že jsem si zlomila páteř a musejí mi to zase spojit,“ svěřila Minnelli v rozhovoru pro New York Post.

Kvůli zranění zad nezvládla Liza pohřeb kamarády Joan Rivers. „Zlomila jsem si spodní část páteře. Pamatuji se, před pár roky jsem byla na kolečkovém křesle, protože jsem měla problémy s páteří. Oni ji pak operovali. No, tak teď to mám zase. Musejí to napojit,“ dodala Minnelli.

Reklama

Další články

Načítám