Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Publicista a vlastně i politik, bývalý ministr vnitra Radek John, se vrací ke své profesi novináře a scenáristy. Znechucen z politiky bude pokračovat v tom, čemu se věnoval v pořadu Na vlastní oči. "Psal jsem scénář o policajtovi, který byl vyhozen z práce, protože se pustil do kauzy, která zasahovala do politiky. Na tom se teď pracuje," řekl Super.cz John.

"Jsem také šéfredaktorem internetového magazínu. Vrátil jsem se k novinařině. Píšeme o tom, jak ochránit svůj byt před vykradením, kde se nejvíce vraždí, jak to je s nutnou obranou. Prostě vše, co se týká bezpečnosti každého z nás," vysvětlil Super.cz Radek John na výstavě obrazů své kamarádky Kateřiny Herčíkové.

"Jsem překvapený, Katku jsem potkával v ordinaci, kde se starala o psy, a poslední rok chyběla. Tak jsem si říkal, co se děje. Teď se to ukázalo, malovala. Zakázal bych jí srdíčka, těch je moc. Některý kresby jsou nádherný. Škoda, že to nenamalovala o sto let dřív, to by byla šíleně slavná," říká John.

O svém partnerském životě po rozvodu se Zlatou Adamovskou mluvit nechtěl. Žena, se kterou na vernisáž přišel, je prý jen kamarádka. "Jsem tady s kamarádkou, žádné ohlašování nového partnerství to neznamená. Katka Herčíková je naše dobrá kamarádka, tak jsme se jen přišli podívat na její obrazy," dodal John.

Reklama

Další články

Načítám