Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Salamé je maminkou dvou dětí, šestileté dcery Lily a rok a půl starého syna Sida. Jak sama říká, je maminkou na plný úvazek, a i proto chodí do společnosti jen výjimečně. "Starám se o svoje hezké děti. Příležitostně stále moderuji. Hlavně jsem doma, ale pořád mám své stálé klienty, tak občas vyrazím i pracovně," řekla Super.cz Lucie. Nyní se po dlouhé době objevila na luxusní kosmetické párty.

A vypadala fantasticky. Po dvou dětech má dokonalou postavu, kterou si udržuje pravidelným pohybem. "Starám se o sebe. Když to jde, cvičím, ráda plavu, chodím na jógu a vyhledávám pochyb. Cíleně rozhodně nedržím diety. Nemám program, který bych dodržovala," řekla Super.cz moderátorka.

"Na kila to neřeším. Je důležité, abych se dobře cítila v oblečení. Když to tak není, tak s tím rychle začnu něco dělat," upřesnila tajemství své štíhlé postavy.

Prozradila také, že se na luxusní párty dokázala za pár minut nalíčit v autě. "Dneska jsem se líčila chviličku. Dokonce to bylo v autě, protože jsem špatně stíhala. Jsem docela zběhlá, dokážu se večerně nalíčit třeba za patnáct minut," dodala.

Reklama

Další články

Načítám