Hlavní obsah
Článek

Není pochyb o tom, že se díky svým závislostem, psychickým problémům a divokému životnímu stylu nyní Richard Müller (62) potýká s podlomeným zdravím. Zpěvák ale nepřestává pracovat a po loňském veleúspěšném turné se skupinou Fragile přichází s dalším albem a náváznou koncertní šňůrou po České a Slovenské republice.

Na secvičení a natočení osmi hitů na nové CD pracoval Müller s Fragile víc jak půl roku. „Je to jako sestavovat katedrálu cihlu po cihle. V některých písních dosáhl počet stop až sto padesát. To už je opravdu dost. Ale chceme našim fanouškům nabídnout co nejlepší zvuk, kde vynikne jedinečnost samotného lidského hlasu," nechal se slyšet kapelník Braňo Kostka.

Müller na albu pracoval v domovské Bratislavě, a tak do studia odcházel asi stejně, jako jiní lidé odcházejí do práce. „Nebyl ve studiu od nevidím do nevidím, takže rána a večery věnoval Markusovi," říká zpěvákova životní partnerka a matka dítěte Vanda (42), která dělá vše proto, aby Müller nemusel řešit chod domácnosti a mohl se věnovat jen práci a synovi. „My to ale doma máme zařízené tak, že Markus tatínka vždycky budí, takže to je krásný," prozradila nám Vanda, které se podařilo partnera a otce svého syna během léta dostat ze studia aspoň na osmidenní dovolenou." Vanda nám s úsměvem popsala další rodičovské činnosti Richarda Müllera: „Když je Richard doma a není zrovna někde na koncertu, tak malého koupe a já se věnuju jiným věcem. Většinou to pak vypadá tak, že musím uklidit celou koupelnu."

Loňské album a celé turné bylo pro zpěváka velmi úspěšné. Představa padesáti koncertů prý Müllera nabíjí energií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám