Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svoji první hlavní roli v celovečerním filmu má za sebou syn Bolka Polívky (74) a Chantal Poullain, pětadvacetiletý Vladimír. A když se na něj podíváte, je jasné, že si z genů po rodičích vybral jen to nejlepší. Vysoký je po otci, půvab a francouzský šarm zdědil po mamince.

Vladimír ovšem po herectví nebažil odjakživa, jezdil závodně na snowboardu, dokonce na rok odjel pracovat do Kanady, než si ho múzy našly a on se rozhodl studovat herectví. Už má za sebou několik rolí v televizních filmech, objevil se ve snímku Parádně pokecal a nyní přichází do kin film režiséra Radima Špačka Místa.

V něm si Vladimír zahrál jednu ze tří hlavních rolí spolu s Janem Cinou, jehož známe i z mnoha muzikálových produkcí, a filmovou debutantkou Johanou Matouškovou. Film je o dospívajících mladých lidech v době po Listopadu 1989 a slibuje letní odlehčenou podívanou nejen pro ty, kteří také jako teenageři vyrostli krátce po sametové revoluci.

Reklama

Další články

Načítám